Представяне на Проекта GoTeen.si

На 22 януари  беше даден стартът на интернет играта GoTeen.si. Домакин беше 35 СОУ "Добри Войников". На представянето присъстваха много ученици, учители, общественици и журналисти. Част от Проекта ни е и Клуб GoTeen. В специално оборудвани зали на читалище "Неофит Бозвели" (кв. Подуене) и на улица "Цар Симеон" ще се провеждат занятия за ученици от 10 до 18години. Клубът ще дава възможност на деца и тинейджъри да развиват своите таланти и да прекарат забавно и полезно свободното си време. Това ще е и място за срещи, споделяне и идеи. Всяка седмица ще се провеждат безплатно: "Уроци по фотография"; "Театрално студио"; "Занятия по компютърно обучение" и "Основи на графичния дизайн";  "Танцово студио - Брейк и Хип-хоп";  "Приложни изкуства". Всеки месец ще се организират  срещи с популярни личности, които ще споделят своя професионален опит и ще разказват за историята на своя личен успех.
    GoTeen е проект, насочен към деца и тийнейджъри, който цели намаляване на склонността им към агресивно поведение и изграждане на здраво, свободно мислещо и позитивно настроено към света младо поколение.
GoTeen се стреми към създаване на позитивна нагласа у децата и младите хора към общуването и живота въобще, посредством използването на близки до тяхната възраст игри и разнородни активности.

GoTeen.si е финансиран в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г. (EEA Grants).Коментари

© 2012 Фондация "Цветан Цанов". Всички права запазени.

Уеб сайт от

Scroll To Top