Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /home/tzvetant/public_html/modules/media/controllers/view.php on line 9

Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /home/tzvetant/public_html/modules/media/models/view.php on line 9
D2 и Gravity Co се включват в благотворителен фестивал

D2 и Gravity Co се включват в благотворителен фестивал

D2 и Gravity Co се включват в благотворителен фестивал

На 9 юни 2012г., пред паметника на Съветската армия, от 11:00 до 22:00ч. фондация „Цветан Цанов” организира благотворителен фестивал под надслов „Играй живота”, за детство без насилие.

Събитието се провежда с  подкрепата на Столична община и има за цел да привлече вниманието на обществеността и най-вече на децата и тийнейджърите, като ги провокира да бъдат отговорни към собствения си живот и този на своите връстници.

В рамките на фестивала  ще има официално откриване, ще се проведат серия от състезания и демонстрации в различни дисциплини от X-спортовете и голям концерт с участието на едни от най-добрите български групи и изпълнители, които застават зад каузата.

Фондация „Цветан Цанов” е създадена в името на дванадесетгодишния Цветан, убит на 23.08.2011г. от шестнадесетгодишен негов познат. Родителите на Цветан основават фондацията, за да подпомогнат намаляването на агресията и насилието между децата в България.

Дейността на фондацията е насочена  към ранно откриване на деца с повишен риск от извършване на насилие и съответно работа с тях. Една от целите е изграждането на верига от центрове, в които различни специалисти да работят с агресивни младежи, с деца които имат трудности да открият пътя си за реализация и сили да споделят проблемите си. Идеята е да се открият качествата им и да им се покажат възможности за бъдещето им.

Програмата на фестивала включва:

11:00 ч. - Официално откриване
11:15 - 17:00 ч. – Спортни демонстрации и състезания
11:15 - 12:00 - свободно каране
12:00 - 12:30 - демонстрации на  колички с радио управление
12:30 - 14:00 - Skateboard Best Trick contest
14:00 - 14:30 – BMX Demo
14:30 - 15:15 - Inline Pro Demo - отборът на Team Disaster
15:45 - 17:00 - Breakedance B-boy Battle - Unify Team

От 17.00 до 22.00 часа ще се състои концерт със специалното участие на D2, Мария Илиева, Last Hope, Лора Караджова, ЛиЛана, SkilleR, GoodSlav, Gravity Co, PIRAHNA, а водещ ще бъде Део.

http://www.dnes.bg

 


Коментари

© 2012 Фондация "Цветан Цанов". Всички права запазени.

Уеб сайт от

Scroll To Top