Младежи пребиват пенсионер и се снимат с камера!

Младежи пребиват пенсионер и се снимат с камера!

 Шокиращ клип, на който се вижда как тийнейджъри нападат възрастен човек, повалят го на земята и го пребиват с ритници покърти десетки хиляди през нощта. Двете лекета се нахвърлят върху случайния минувач, крещейки му: „Кой си ти, бе?!”, докато падналият човек повтаря, същевременно опитвайки се да се отбранява: „Аз съм пенсионер!” След като решават, че са го наритали подобаващо, двамата нападатели го оставят да лежи и изчезват.
По всяка вероятност нападението се е случило в София. За съжаление от видяното е трудно мястото да бъде локализирано с пълна точност. Някои от виделите клипа твърдят, че им прилича на Западен парк. Други пък твърдят, че най-вероятно е Дружба.

Това, което се знае със сигурност обаче, е че извергите са от Дружба 1. След бурята от възмущение, която клипът предизвика, се намериха и хора, които ги разпознаха. Във фейсбук дори са разпространени техни снимки. Под снимките пише: „Ето ги двамата биячи от София! Който иска да ги пребие, адресите им са...” По надолу са посочени дори телефоните им. Друг потребител на фейсбук стига по-далече и дори организира бригада за наритването им. Доброволците ще се събират пред НДК днес в 16.30 и ще поемат към Дружба.

Този покъртителен клип предизвика истинска буря в интернет. Това, което се вижда, е наистина толкова брутално и безсмислено, че много от коментарите са наистина крайни. Един от тях пише направо: „СМЪРТ,СМЪРТ,СМЪРТ!” Друг коментира: „Не искам да живея в тази лайняна държава повече! Всеки ден се изумявам все повече и повече! Просто не знам от къде идва тази агресия в тези боклуци, но съм на крачка да взема пистолета и да ги разстрелям всички гадни утайки на тази държава!”

 


Коментари

© 2012 Фондация "Цветан Цанов". Всички права запазени.

Уеб сайт от

Scroll To Top