Петима младежи пребиват дете с метални тръби!

Петима младежи били задържани в VI РПУ за побой над непълнолетен хлапак, съобщиха от пресцентъра на МВР. Побойниците пребили непълнолетно момче около 20.00 часа на бул. „Гоце Делчев” на автобусна спирка. Хлапето било нападнато от петима младежи с метални тръби.

Прочети повече »

Младежи пребиват пенсионер и се снимат с камера!

Шокиращ клип, на който се вижда как тийнейджъри нападат възрастен човек, повалят го на земята и го пребиват с ритници покърти десетки хиляди през нощта. Двете лекета се нахвърлят върху случайния минувач, крещейки му: „Кой си ти, бе?!”, докато падналият човек повтаря, същевременно опитвайки се да се отбранява: „Аз съм пенсионер!” След като решават, че са го наритали подобаващо, двамата нападатели го оставят да лежи и изчезват.
По всяка вероятност нападението се е случило в София. За съжаление от видяното е трудно мястото да бъде локализирано с пълна точност. Някои от виделите клипа твърдят, че им прилича на Западен парк. Други пък твърдят, че най-вероятно е Дружба.

Прочети повече »

Приятели, благодарим ви

Приятели, благодарим ви от сърце.
Всички вие положихте безценни усилия в организацията на събитието на 9 юни.
Щастливи сме, че има толкова много личности, които безрезервно дариха от своята енергия и средства, за да направим фестивала "Играй Живота

Прочети повече »

Благотворителен Фестивал "Играй Живота" - Резултатите

На 9 юни 2012г., пред паметника на Съветската армия, от 11:00 до 22:00ч. се проведе благотворителния фестивал под надслов „Играй живота”, за детство без насилие, организиран от фондация „Цветан Цанов”. Събитието се състоя с подкреп

Прочети повече »

© 2012 Фондация "Цветан Цанов". Всички права запазени.

Уеб сайт от

Scroll To Top